interieur_architectuur_vormgeving

zumthorferienhaeuser


In 2009 we built two timber houses, the Oberhus and the Unterhus, in the hamlet of Leis, just over 1,500 m above sea level in the community of Vals in Grisons. From 1 December 2012 onward we are letting out the Unterhus for vacations. A third timber house, the Türmlihus, will soon complete this little ensemble. The Türmlihus will welcome its first guests in autumn 2013.

We are very much looking forward to having guests in our timber vacation homes in Leis.

Annalisa and Peter Zumthor

 
http://zumthorferienhaeuser.ch/en/
 
 
Dit bericht is gepubliceerd op 5 januari 2013 om 11:36. Het’is opgeslagen in architecture, design, interior, landscape en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: